A megkapott link az elkészített “nyers” képeket jeleníti meg, kis felbontásban. Ezek a képek csak a válogatás miatt kerültek feltöltésre erre az oldalra. A weboldalt csak az tudja megnyitni, aki a link és a hozzá tartozó jelszó birtokában van. 

A kedvencek kiválasztása és azok velem való megosztása 6 egyszerű lépésben megoldható.
1.Lépés
Az üzenetben megkapott linkre kattintva a weboldalon be kell írnotok a jelszót, amelyet szintén tartalmaz az üzenet. Ezt követően rá kell kattintanotok az “Enter” feliratra.
Nagy valószínűséggel a böngésző lehetőséget fog adni a jelszó megjegyzésére vagy automatikusan megjegyzi azt. Ha esetleg ezt nem tenné minden alkalommal, amikor újra meg szeretnétek nyitni ezt az albumot, be kell majd írni a jelszót újra.

2.Lépés
Az “Open” feliratra kattintva vagy lefelé görgetve megtekinthetitek a galériába feltöltött képeket.

3.Lépés
Most következhet a kedvenc képek kiválogatás. Ezt az adott kép jobb, felső sarkában lévő “szivecske” ikonra kattintással tudjátok megvalósítani.
Az ikonra kattintva kapni fogtok egy felugró ablakot, ahová a SAJÁT e-mail címeteket kell beírni. Erre azért van szükség, hogy tudjam, kitől érkezett az elkészített "Kedvencek "lista.
4.Lépés
Az e-mail cím beírása és a kedvenc képeitek kiválasztása után a weboldal jobb felső sarkába találjátok meg a kiválogatott képek albumát (Favorites). Ezt követően a “My Favorites” feliratra kattintva láthatjátok az eddig kijelölt képek teljes listáját.
5.Lépés
A “My Favorites” albumot megnyitva szintén a jobb felső sarokban láthatjátok az alábbi “papír repülő” ikont, amire kattintva egy leugró ablak fog megjelenni.
6.Lépés
Ezen a felugró ablakon kattintsatok a “Send to Photographer” feliratra. A megjelenő felületen lehetőségetek van még megjegyzést, üzenetet írni a képekkel kapcsolatban nekem.
Végezetül csak kattintsatok a “Send” feliratra és ezzel meg is osztottátok velem a kedvenc képeitek listáját.